Diensten

Inrichting, aankleding, styling, versiering, decoratie…., noem maar op, wij doen het…. in stijl!

Of het nu gaat om een congres, seminar, jubileumfeest, product launch, borrel, personeelsfeest, festival of bruiloft, zakelijk of particulier, bescheiden of groot, wij kleden het graag stijlvol voor u aan!

Een goede event styling is doordacht, alles klopt van begin tot eind, er is een rode draad die begint met de uitnodiging en is het liefst doorgevoerd bij alle belangrijke elementen: bij de entree, bepalend voor de eerste indruk, de catering, bij licht en geluid, entertainment en de algemene zaalinrichting en aankleding. Alle elementen versterken de sfeer en boodschap van het evenement.

Wij luisteren gefocust naar uw wensen en doelen en wij kijken ook goed naar de locatie van uw evenement. Wat is de bestaande sfeer; kunnen wij die gebruiken of moeten we die juist verbergen. Welke meubels zijn aanwezig, welke verlichting kunnen we gebruiken, wat zijn de bevestigingsmogelijkheden, welke logistiek is nodig voor laden & lossen en voor de op- en afbouw?

Met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen (zoals meubilair, accessoires, groendecoratie, rekwisieten, branding, stoffen en verlichting), geïnspireerd door hedendaagse interieur ontwerp, creëren wij een sfeer op iedere locatie die perfect aansluit op uw doelstelling, doelgroep, organisatie en product.

Aankleding, decoratie en styling  is niet alleen maar het mooi maken van een ruimte. De styling en inrichting zijn ondersteunend in het realiseren van het doel van het evenement……..en daar ligt ons onderscheidend vermogen en vooral passie!

Onze dienst die wij u graag aanbieden is het vertalen van uw wensen naar de perfecte sfeer, voor een betaalbare prijs, passend bij de locatie, met respect voor het milieu.

 

Wij zijn u graag van dienst om uw volgend evenement succesvol te stylen!

 style test