Bedrijfsevenementen

 

Bedrijfsevenementen, congressen, seminars, vakbeurzen, productlanceringen, jubileumfeesten, personeelsfeesten

Event styling voegt er een totaal nieuwe dimensie aan een evenement toe die uiteindelijk uw boodschap ondersteund en versterkt. Uw gasten en deelnemers kunnen een ervaring meemaken die ze niet licht zullen vergeten!

 Wij vinden onze passie in de uitdaging om uw merkbeleving of thema van uw event te vertalen door slim en efficient gebruiken te maken van branding, attributen, meubels, stoffen, bloemen, etc. Er zijn veel verschillende manieren om een scala aan themas te vertalen en om een organisatie en hun merk pakkend weer te geven door het professionele gebruik van décor.

 Er is een breed scala aan bedrijfsevenementen waarmee wij succesvolle werkervaring hebben, zoals conferenties, congressen, seminars, product presentaties en –lanceringen,  personeelsfeesten, prijsuitrijkingen en vakbeurzen.

 Kijk alstublieft even naar de foto’s van een aantal bedrijfs-events die wij hebben uitgevoerd en als u iets aansprekends ziet neem dan alsjeblieft vrijblijvend contact met ons op.

Of kijk naar deze video, voor een indruk van Event styling op een kantoor, in dit geval hebben wij het SPO-kantoor in het WTC omgetoverd voor hun 25-jarig jubileumsfeest.

 

 

of11