Feesten en Themafeesten

 

Personeelsfeesten en themafeesten

Disco, club, retro, vintage, circus, futuristic, 70’s, 80’s, 90’s, festival, 1001 Nachten, helemaal Hollands, Hollywood, Great Gatsy, Mardi Gras

De mogelijkheden voor themafeesten zijn eindeloos en daarvan hebben wij er een groot aantal sucessvol uitgevoerd.

Julia Duncan, (Hoofd Styliste en eigenaar van Funk it Up! Event Styling) heeft de laatste 20 jaar de wereld bereist en heeft top festivals en feesten meegemaakt in New York, Berlijn, Ibiza tot aan het Burning Man fesitival in Nevada, USA. “Ik was getuige en deelgenoot van hoe de hele party scene zich ontwikkelde in de jaren 80, 90 tot vandaag de dag. De internationale veranderingen in stijl, mode en muziek hebben mijn creativiteit zeer geïnspireerd. Dat ik een globetrotter en cultuurverslinder ben geven mij een goede basis voor mijn talenten, ervaring en kennis als event stylist” – Julia Duncan

Wat uw thema ook is; van Afrikaans tot Cowboy tot Marokko tot Moulin Rouge – wij creëren er een geweldige atmosfeer bij!

 Als u dus een themafeest aan het voorbereiden bent, zowel zakelijk als privé, laat het ons alstublieft weten; we brainstormen graag en leveren coole, originele en stijlvolle ideeën.

WKR en het personeelsfeest. Vanwege de WerkKostenRegeling (WKR) worden steeds meer personeelsfeesten op de werkplek gehouden vanwege het grote bealstingvoordeel.

Werkruimtes zijn meestal niet zo geschikt voor een feest, maar met de juiste styling is het mogelijk om bijvoorbeeld de kantine helemaal om te toveren en alle personneel aangenaam te verrassen met het resultaat.

Uw personeelsfeest op de werkplek bjvoorbeeld in de kantine, de vergarderzaal of de loods: Laat het ons weten, want ons vak is het tranformeren van “bedrijfs”ruimtes! Wij hebben talloze voorbeelden van kantoorruimtes die zijn omgetoverd van ‘voor’ naar ‘na’. Nieuwsgierig? Stuur ons een email met als onderwerp: “voorbeelden transformatie bedrijfsruimtes”. 

of11