Werkwijze en prijsindicatie

WERKWIJZE

diensten

CONTACT

U kunt ons geheel vrijblijvend per telefoon of e-mail benaderen. Om een perfect aansluitende aanbieding te doen maken wij vervolgens graag met u een afspraak op locatie.

AFSPRAAK – onze kennismaking en de bezichtiging locatie

Op locatie kunnen we bespreken wat voor evenement u voor ogen staat, welke specifieke wensen en doelen u heeft en wat de mogelijkheden zijn binnen uw beschikbare budget en van de locatie.

VRIJBLIJVEND OFFERTE

Als we alle mogelijkheden en prijzen hebben onderzocht en een mooi plan hebben gemaakt, sturen we u een passende offerte per e-mail. Samen met de offerte sturen we u foto’s en andere visuals die de sfeer van het geplande evenement en onze aanpak duidelijk weergeven. In de offerte zult u een overzicht krijgen van de totale kosten zonder verrassingen achteraf. Deze voor u specifiek samengestelde offerte bieden wij u graag vrijblijvend aan.

AKKOORD EN AANBETALING

Als u akkoord gaat met de offerte vragen wij een aanbetaling te doen tussen de 25% en 50% van de waarde van de offerte, die u bij aanvang van de voorbereidingen van uw evenement dient te betalen. Het percentage is afhankelijk van de hoeveelheid voorbereidend werk en de kosten die vooraf moeten worden gemaakt. Uiteraard informeren wij u hierover. Na het evenement dient de gehele betaling binnen 14 dagen bij ons te zijn voldaan.

UITVOERING

Ons team van stylisten voert het project uit op de locatie, conform de offerte maar altijd met een flexibile houding en indien nodig, met extra materialen voor last-minute touches! De op- en afbouwtijden besluiten we in overleg.

EVALUATIE

Voor uw evenement begint laat onze verantwoordelijke stylist u voor uw akkoord het eindresultaat zien. Na afloop evalueren we het resultaat van uw evenement.

 

PRIJSINDICATIE

Ieder feest is anders, iedere klant is anders, iedere locatie is anders,  ieder budget is anders en iedere opdrachtgever heeft een andere wens.

Wij maken dus het liefst een offerte op maat!

Klik op Prijslijst voor een pdf document met een richtlijn van onze prijzen:

 

WIJ HOREN GRAAG VAN U!

Geeft u ons alstublieft in uw e-mail/tel aanvraag graag de volgende informatie:

Datum
Tijd
Aantal gasten
Soort evenement of thema
Locatie
Budget indicatie
Uw contactgegevens