Team Funk It Up!

Onder leiding van Julia Duncan: concept-denker, creatieve duizendpoot en een enthousiaste workaholic. Ik ben een cultuurverslinder, en liefhebber van wereldmuziek en interieurontwerp. Ik haal mijn inspiratie wereldwijd door mijn vele reizen en doordat ik in Afrika, Zuid- Amerika en Europa heb gewoond.

Ik waardeer heel veel stijlen en dat zie je terug in mijn werk. Van klassiek tot een gek thema, van urban jungle tot festival; geef mij een styling uitdaging en ik ben blij!

Ik heb een Bachelor of Arts van de Universiteit van Kaapstad. Ik ben verhuisd van Zuid-Afrika naar Nederland in 2000 en heb mijn event styling bedrijf in 2002 opgericht, dus heb ik op het moment van schrijven ruim 18 jaar ervaring in het vak ‘Event Styling’, en ben daarmee een van de eersten in Nederland die zich puur op event styling specialiseert.

Persoonlijke aandacht is the key. Het volledige creatieve concept wordt door mij bedacht en vervolgens samen met een team van professionals uitgevoerd met wie ik al jaren samenwerk.

Voor ervaring, professionaliteit, flexibiliteit, service en creativiteit, ben je aan het goede adres!

We maken de mooiste passende styling voor zakelijke evenementen, gave set styling, de gekste thema feesten, bruiloft styling en hippe styling voor product launches.

Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt