Team Funk It Up!

Hallo, ik ben Julia Duncan en ik ben een concept-denker, creatieve duizendpoot en een enthousiaste workaholic. Daarnaast ben ik een cultuurverslinder, en liefhebber van wereldmuziek en interieurontwerp. Ik haal mijn inspiratie wereldwijd uit mijn vele reizen en doordat ik in Afrika, Zuid- Amerika en Europa heb gewoond.

Ik heb een Bachelor of Arts van de Universiteit van Kaapstad. Ik ben in 2000 vanuit Zuid-Afrika naar Nederland verhuisd en heb mijn event styling bedrijf in 2002 opgericht. Op dit moment heb ik ruim 18 jaar ervaring in het vak ‘Event Styling’, en ben daarmee een van de eersten in Nederland die zich puur op event styling specialiseert.

Ik waardeer heel veel stijlen en dat zie je terug in mijn werk. Van klassiek tot een gek thema, van urban jungle tot festival; geef mij een styling uitdaging en ik ben blij!

Voor een geslaagd event is persoonlijke aandacht the key. Het volledige creatieve concept wordt door mij bedacht en vervolgens voer ik dat samen met een team van professionals uit, met wie ik al jaren samenwerk en die ik zeer vertrouw.

Voor ervaring, professionaliteit, flexibiliteit, service en creativiteit, ben je hier aan het goede adres!

We maken de mooiste passende styling voor zakelijke evenementen, gave set styling, de gekste thema feesten, bruiloft styling en hippe styling voor product launches.

Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt