Yes! Ons eerste contact!

Je kunt ons geheel vrijblijvend per telefoon of e-mail benaderen. Om een perfect aansluitende aanbieding te doen maken wij vervolgens graag een afspraak op locatie met je.

Afspraak maken

We maken het liefst een afspraak ter kennismaking en voor de bezichtiging van de locatie. Daar kunnen we bespreken wat voor evenement jou voor ogen staat, welke specifieke wensen en doelen je hebt, en wat de mogelijkheden zijn binnen jouw beschikbare budget en die de locatie biedt.

Vrijblijvende offerte

Als we alle mogelijkheden en prijzen hebben onderzocht en een mooi plan hebben gemaakt, sturen we je een passende offerte per e-mail. Samen met de offerte sturen we foto’s en andere visuals die de sfeer van het geplande evenement en onze aanpak duidelijk weergeven. In de offerte zul je een overzicht krijgen van de totale kosten zonder verrassingen achteraf. Deze voor jou specifiek samengestelde offerte bieden wij je graag geheel vrijblijvend aan.

Akkoord en aanbetaling

Als je akkoord gaat met de offerte vragen wij je een aanbetaling te doen van 50% van de waarde van de offerte. Na het evenement dien je de gehele betaling binnen 14 dagen te voldoen.

Uitvoering

Ons team van stylisten voert het project uit op de locatie, conform de offerte. Wij hebben daarbij een flexibele houding en kunnen indien nodig, met extra materialen de de onverwachte uitdagingen oplossen! De op- en afbouwtijden bespreken we in overleg.

Evaluatie

Voor uw evenement begint laat onze verantwoordelijke stylist jou voor akkoord het eindresultaat zien. Na afloop evalueren we het resultaat van het evenement.

Prijsindicatie

Ieder evenement is anders: iedere klant is anders, iedere locatie is anders, en iedere opdrachtgever heeft andere wensen en doelen.

Iedere offerte is dus maatwerk; neem nu contact met ons op en dan krijg je snel inzicht waar je qua budget aan moet denken.

Groetjes, Julia 06-44 122 188

Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt