Contact.

U kunt ons geheel vrijblijvend per telefoon of e-mail benaderen. Om een perfect aansluitende aanbieding te doen maken wij vervolgens graag met u een afspraak op locatie.

Afspraak. Onze kennismaking en de bezichtiging locatie

Op locatie kunnen we bespreken wat voor evenement u voor ogen staat, welke specifieke wensen en doelen u heeft en wat de mogelijkheden zijn binnen uw beschikbare budget en van de locatie.

Vrijblijvend offerte.

Als we alle mogelijkheden en prijzen hebben onderzocht en een mooi plan hebben gemaakt, sturen we u een passende offerte per e-mail. Samen met de offerte sturen we u foto’s en andere visuals die de sfeer van het geplande evenement en onze aanpak duidelijk weergeven. In de offerte zult u een overzicht krijgen van de totale kosten zonder verrassingen achteraf. Deze voor u specifiek samengestelde offerte bieden wij u graag vrijblijvend aan.

Akkoord en aanbetaling.

Als u akkoord gaat met de offerte vragen wij een aanbetaling van 50% van de waarde van de offerte. Na het evenement dient de gehele betaling binnen 14 dagen bij ons te zijn voldaan.

Uitvoering.

Ons team van stylisten voert het project uit op de locatie, conform de offerte maar altijd met een flexibile houding en indien nodig, met extra materialen voor last-minute touches! De op- en afbouwtijden besluiten we in overleg.

Evaluatie.

Voor uw evenement begint laat onze verantwoordelijke stylist u voor uw akkoord het eindresultaat zien. Na afloop evalueren we het resultaat van uw evenement.

Prijsindicatie.

Ieder evenement is anders, iedere klant is anders, iedere locatie is anders,  ieder budget is anders en iedere opdrachtgever heeft een andere wens. Wij maken dus altijd een offerte op maat! Wij horen graag van u.

Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt