Congres inrichting en aankleding

Een congres is een effectieve manier om marketing, netwerken en het delen van kennis te bevorderen. Deze vorm van live communicatie kan, mits goed uitgevoerd, voor uw bezoekers, medewerkers, klanten en/of potentiële klanten een sterke beleving verzorgen. Die ervaring maakt dat uw boodschap nog beter overkomt én vooral blijft hangen.

Wij bieden u de mogelijkheid uw congres meer impact te geven door middel van event styling. Het zwaartepunt van de focus is de inhoud van het congres of seminar. Vergeet echter niet dat het thema en de sfeer eromheen ook zeer bepalend zijn voor een doelgerichte beleving.

Een voorbeeld: gaat uw congres over het thema ‘Duurzaamheid’ dan vertalen wij dat in een specifieke styling. We kiezen het juiste soort meubilair, biologische bloemen en planten, maken gebruik van lokale leveranciers en doen aan recycling. Conceptuele thema’s zoals bijvoorbeeld ‘Connecting the dots’ of ‘The future is now’ zijn moeilijker om een visuele voorstelling van te maken. Voor ons is het juist een uitdaging om daar een bijpassende aankleding en inrichting bij te bedenken; het is wat ons van anderen onderscheidt, en wat we graag doen en goed in zijn. Foto’s van voorbeelden staan hieronder.

Om een goed passend concept van de styling van een congres te bedenken, bespreken wij gezamenlijk eerst belangrijke aandachtspunten, zoals de locatie, de doelgroep, huisstijl, logo-kleuren, branding, aantal gasten, hoeveel sprekers zijn er op het podium, het programma, richtlijn budget. Het meest belangrijke is: wat wilt u bereiken met uw event? Aan de hand daarvan maken wij een moodboard en offerte waarin alle elementen samen komen.

eventstyling-zakelijke-congressen_10
eventstyling-zakelijke-congressen_1
overzicht-business-lounge-wit

Happy clients!

 • We hebben een geslaagde Meet & Match gehad vanochtend. Mede doordat jullie de Rietkerkzaal heel mooi hadden ingericht. Iedereen was onder de indruk, mijn complimenten!

  Sandra Provincie Flevoland
 • I have worked with Julia on a number of occassions. She is a highly creative person and can bring any concept to reality. She is professional, delivers an exceptional product and all within budget and time. I would not hesitate to work with her in the future! (Diverse Personeelsfeesten)

  Judy McGregor Old Mutual
 • Julia heeft zeer creatieve voorstellen om snel en met groots resultaat ruimtes te veranderen, in te richten en sfeervol te maken voor kleine en grote evenementen, van workshop ruimte tot congres! Haar aanbiedingen zijn scherp geprijsd en de kwaliteit is prima. Haar team werkt snel en goed en altijd binnen de deadline! Top kwaliteiten: Goede resultaten, goede prijs-kwaliteit verhouding, creativiteit. (NUON: Styling voor diverse workshops en management trainingen)

  Marjon Reiziger Divers Advies
 • Funk it Up! doet al jaren de styling van de VIP tent Slotconcert Rowwen Hèze. Elke keer weer verrassend anders! Ook dit jaar weer veel leuke reacties gehad van onze gasten. Top! Groeten uit Limburg. (Styling van VIP tent voor slotconcert)

  Charlotte Roosen ROWWEN HÈZE
 • Ik ben super tevreden, wat heb je de zaal mooi gemaakt! De locatie had complimenten bij de oplevering de dag erna dat het er nog nooit zo mooi uit had gezien. iPublish event, Scheepsbouwloods, NDSM

  FNV-KIEM FNV-KIEM
 • Ik ga jullie zeker aanbevelen voor aankleding etc. Het was prachtig. Iedereen vond het geweldig. Dank jullie wel. (Vergaderzalen omtoveren voor Personeelsfeest en Afscheidsfeest)

  * Pensioenfonds Horeca & Catering
 • De Jubilarissendag zit er weer op! Jullie hebben weer fantastisch werk geleverd. De Piet Vermeerzaal zag er écht prachtig uit! De jubilarissen en partners waren erg enthousiast over het resultaat. Dank jullie wel voor het creatieve meedenken, jullie flexibiliteit, de fijne samenwerking en voor de omtovering, wij zijn echt heel blij met jullie! (Jubilarissendag)

  Astrid en Daniëlle Dura Vermeer
 • Julia, bedankt voor de fijne samenwerking. Het was echt heel erg cool om dit samen te mogen doen. Ik krijg aan alle kanten complimenten over de mooie styling; “wat zag de zaal er mooi uit, ik ken het alleen maar als een saaie black-box”. “Wat sfeervol, echt heel mooi gedaan en niet ‘over the top’”. Zo leuk alle reacties!! Enorm bedankt! (Personeelsfeest voor 1000 gasten, Papendal)

  Marcella de Jong Flynth
 • Dank je wel voor de geweldige styling, wat zag t er absoluut fantastisch uit en wat was t TOP geregeld! Hangar, Amsterdam.

  Kimberley Grey Bruid
Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt