Styling voor zakelijke events

Event Styling voegt een totaal nieuwe dimensie aan een zakelijk evenement toe, die uiteindelijk de boodschap ondersteunt en versterkt.

Er zijn veel verschillende manieren om uiteenlopende concepten en thema’s te vertalen, en om een organisatie en hun merk pakkend weer te geven door het professionele en creatieve gebruik van event design en styling.

Wij vertalen de merkbeleving of thema van jouw event door creatief, slim en efficiënt gebruik te maken van branding, meubilair, stoffen, bloemen, accessoires, decorbouw en verlichting.

Event op de werkplek? Wij zijn specialisten in het omtoveren van kantoren, kantines, parkeerplaatsen en loodsen. Het is fiscaal voordelig met de huidige WKR regeling als jullie (personeels)feest op de werkplek plaatsvindt. Hier vind je meer informatie over de Werkkostenregeling – WKR en events op de werkplek.

Kijk naar de foto’s hieronder en laat de beelden je inspireren voor jullie volgende zakelijk event:

zakelijk-staand-staande-foto

Personeelsfeesten

Congres

Beurzen

Congrestivals

Bedrijfsfeesten

Overige

Offerte

Happy clients!

 • We hebben een geslaagde 'Meet & Match' gehad vanochtend, mede doordat Funk it Up de Rietkerkzaal heel mooi heeft ingericht. Iedereen was onder de indruk, mijn complimenten! Stadhuis Lelystad

  Sandra van der Plas Provincie Flevoland - Afd. Managementondersteuning
 • Julia’s work was 100% on brief, excellent to the last detail and all this to a reasonable cost. I have gotten to know Julia as a reliable, very creative and inventive person, who delivers what she promises – and more. I will not hesitate a second to hire her again. Top qualities: great results, good value, creativity. (Diverse workshops en bedrijfsevenementen)

  Eline Walda Nuon - Senior Marketing & Communicatie Adviseur
 • I have worked with Julia on a number of occassions. She is a highly creative person and can bring any concept to reality. She is professional, delivers an exceptional product and all within budget and time. I would not hesitate to work with her again! (Diverse Personeelsfeesten)

  Judy McGregor Old Mutual - Int. Marketing Specialist
 • Julia heeft zeer creatieve voorstellen om snel en met groots resultaat ruimtes te veranderen, in te richten en sfeervol te maken voor kleine en grote evenementen, van workshop ruimte tot congres! Haar aanbiedingen zijn scherp geprijsd en de kwaliteit is prima. Haar team werkt snel en goed en altijd binnen de deadline! Top kwaliteiten: Goede resultaten, goede prijs-kwaliteit verhouding, creativiteit. (NUON: Styling voor diverse workshops en management trainingen)

  Marjon Reiziger Divers Advies
 • Funk it Up! doet al jaren de styling van de VIP tent voor het jaarlijkse slotconcert van Rowwen Hèze. Elke keer weer verrassend anders! Dit jaar ook weer veel leuke reacties gehad van onze gasten. Top! Groeten uit Limburg. Styling van VIP tent

  Charlotte Roosen Rowwen Hèze - PR & Events Manager
 • Ik ben super tevreden, wat heb je de zaal mooi gemaakt! De mensen van de locatie gaven ook complimenten bij de oplevering dat het er nog nooit zo mooi uit had gezien. iPublish event, Scheepsbouwloods NDSM

  Eva de Vries FNV-KIEM - Event Coördinator
 • Ik ga jullie zeker opnieuw aanbevelen voor aankleding etc. Het was weer prachtig. Iedereen vond het geweldig. Dank jullie wel. Vergaderzaal omtoveren voor Personeelsfeest en Afscheidsfeest

  Joyce Looijestijn Pensioenfonds Horeca & Catering - Secretaresse
 • De Jubilarissendag zit er weer op! Jullie hebben weer fantastisch werk geleverd. De Piet Vermeerzaal zag er écht prachtig uit! De jubilarissen en partners waren erg enthousiast over het resultaat. Dank jullie wel voor het creatieve meedenken, jullie flexibiliteit, de fijne samenwerking en voor de omtovering, wij zijn echt heel blij met jullie! (Jubilarissendag)

  Astrid en Daniëlle Dura Vermeer
 • Julia, bedankt voor de fijne samenwerking. Het was echt heel erg cool om dit samen te mogen doen. Ik krijg aan alle kanten complimenten over de mooie styling; “wat zag de zaal er mooi uit, ik ken het alleen maar als een saaie black-box”. “Wat sfeervol, echt heel mooi gedaan en niet ‘over the top’”. Zo leuk alle reacties!! Enorm bedankt! (Personeelsfeest voor 1000 gasten, Papendal)

  Marcella de Jong Flynth
 • Dank je wel voor de geweldige styling Julia; wat zag het er absoluut fantastisch uit en wat was het TOP geregeld! Hangar, Amsterdam

  Kimberley Grey Bruid
Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.