Nieuws

Aankleding en styling op je werkplek...onze tips!

Aankleding en styling op je werkplek…onze tips!

Eventbranche nieuwsartikel juni 2018

Vlieland get's Funked up!

Vlieland get’s Funked up!

Wat een heerlijk weekendje weg van 8 – 10 juni 2018 met een combinatie van festival-styling voor onze klant ‘Wad Events’ en tegelijkertijd genieten van het mooie eiland, de natuur en de zon.

International Students Orientation day at UU

International Students Orientation day at UU

Begin Feb 2018, hebben wij voor de 4de keer, de inrichting en aankleding verzorgt voor de Orientation day bij de Universiteit van Utrecht inclusief een grote lounge voor de studenten in winter wonderland sfeer, een podium en 70 x informatiestands en verschillende marktkramen. Het was weer een geslaagde dag!

Stoere styling voor de NOS Nieuws crew dag, Jan 2018

Stoere styling voor de NOS Nieuws crew dag, Jan 2018

Elle interview juni 2017 over bruiloft styling trends

Elle interview juni 2017 over bruiloft styling trends

De toekomst van event styling

De toekomst van event styling

De vraag van eventbranche.nl : Een succesvol evenement hangt onder meer af van de sfeer die je als organisator wilt uitstralen. Maar waar ligt de toekomst van evenementendecorateurs met al het online geweld, hybride evenementen en virtual reality? Julia Duncan van Funk it Up! geeft antwoord.

FNV I-publish event bij de Scheepsbouwloods, NDSM

Onze opdrachtgever Martijn van Swinging.nl geeft een kijke in de keuken van de opbouw en resultaat van de inrichting, styling en techniek voor een zakelijke event i-Publish met een Festival sfeer voor leden van FNV-Kiem op 26 juni 2015. Voor foto’s kijk op Foto’s – Bedrijfsevenementen.

WKR invloed op evenementen

Welke evenementen vallen sowieso niet onder de WKR? En welke evenementen wel? Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR. Evenals feestelijke evenementen vanuit een personeelsvereniging. Ook evenementen die ‘in huis’ (bedrijfspand/bedrijfsterrein/kantine/tent op parkeerplaats) worden georganiseerd, met entertainment, hapjes en drankjes, vallen niet onder de regeling. […]

Event trends 2014 via Event Branche

Event trends 2014 via Event Branche

Funk it Up! en Trouwteam op de Utopolis ladies night

Funk it Up! en Trouwteam op de Utopolis ladies night

Dinsdagavond 7 mei vond in Utopolis Almere de jaarlijkse Ladies Night plaats. Honderden meisjes en dames kwamen naar deze populaire avond om de eerste beelden van ‘The big wedding’ te bekijken. Een hilarische film over, de naam zegt het al, een trouwerij. Voor het TrouwTeam was deze avond een goede kans om bekendheid te krijgen! […]