Skincare Event: The Unbound x Celenes by Sweden

 In Nieuws

Daar ben ik weer! Jullie hebben misschien wel mijn vorige blog gelezen: ‘Van een zolder naar een schots boerderij’. Even kort: mijn naam is Livia Supusepa en ik loop (alweer) stage bij Funk it Up! Event Styling. Grappig he, een jaar later en ik heb de keuze gemaakt om nogmaals mijn stage te volgen bij Funk it Up. Oké oké… daar gaat het natuurlijk niet om deze keer, snel door naar waar ik het over ga hebben.

Maandag 4 maart begon onze dag met de uitdaging om The Unbound in Amsterdam om te vormen tot een rustige en luxueuze setting voor het skincare event van Celenes by Sweden. Het bedrijf, dat bekend staat om zijn hoogwaardige natuurlijke cosmetica, heeft een sterke missie om natuurlijke plantaardige en thermale bronnen uit Zweden te combineren met een respectvolle benadering van zowel menselijke gezondheid als het milieu.

Met de eis dat alles “Instagram-waardig” moest zijn, hebben we het event gestyled met de gedachte dat het gericht was op influencers. We wilden een sfeer creëren die zowel strak als rustgevend was.

Een subtiele eucalyptus op tafel met marmerbladen onder de producten van Celenes en zilveren spiegels, elk detail van de styling werd zorgvuldig overwogen om een gevoel van kalmte en verfijning te brengen. Vergelijk het met een soort spa, maar dan op tafel. Twee witte voile gordijnen aan het begin, voor de extra touch en een prachtige product wall speciaal gemaakt door ons voor Celenes.

Het resultaat was een succesvolle dag, waarbij The Unbound tijdelijk werd omgetoverd tot een fotogenieke locatie, van top tot teen instagram waardig.

Het was, zoals altijd, geweldig deel uit te maken van het opzetten van de styling voor Celenes. Hoe we van lege tafels een bomvolle, maar geen chaotische tafel konden maken met het licht wat perfect om de tafels scheen, was alles wat we in gedachten hadden. We did it!

      

Voor meer foto’s zie product launches.

 

Recenten berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.