Is dit de beste Cola ooit?

 In Nieuws

Beste Coca-cola ooit? Ja!!! Vinden wij van wel. Op een hele leuke locatie, Kleurstoff events dakterras in Amsterdam hebben wij deze zomer de volledige styling verzorgd voor de pers event om de nieuwe Cola Zero smaak te delen met een groep influencers en pers. Een zuikervrije lunch met funky aankleding, veel bonte accentkleuren met de Coca cola kleuren (zwart en rood) als basis. Onze klant Coopr was zeer tevreden met het resultaat: Nogmaals dank voor de super leuke samenwerking en jouw bijdrage. De locatie was fantastisch aangekleed en we hebben ervan genoten. Guylaine – Coopr”

Foto’s: Bete Photography

Recenten berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

Want to make use of my creative mind? Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.